Aktualno Županija

Iz policije – Provala, krađa, pad sa motocikla

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je šest kaznenih djela i devet prometnih nesreća od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i sedam s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:

Provaljeno u obiteljsku kuću
U razdoblju od 13. do 19. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 69-godišnjakinje u Mostanju te je otuđio TV prijemnik i DVD player. Materijalna šteta veća je od 2000 kuna.

Krađa iz kampera
U noći 20. srpnja nepoznati počinitelj je na odmorištu Dobra na auto cesti A-1 iz nezaključanog kampera austrijskih registarskih oznaka otuđio novčanike s dokumentima i karticama, novcem i mobitel. Materijalna šteta veća je od 3000 kuna.

U Dubravcima teško ozlijeđen motociklist
Jučer oko 19.40 sati u mjestu Dubravci, općina Netretić, na državnoj cesti dogodila se prometna nesreća. Motociklom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 44-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio kontrolu nad motociklom, pao i udario u zaštitnu metalnu ogradu. Tom prilikom vozač je teško ozlijeđen, a protiv njega će biti podnesen obavezni prekršajni nalog, dok će nadležnom državnom odvjetništvu biti dostavljeno izvješće.