Aktualno OG sada Ogulin

Prodavači se žale -zatvorena im je fontana

OGportal je primio pritužbu prodavača sa gradske tržnice, koji su nam se požalili da im je zatvorena fontana i da tamo više nemaju vode. U ovim vrućim danima to im je velik problem, jer, kažu, nemaju gdje popiti vode, ni oprati ruke. Napominju kako uredno podmiruju svoje obveze i plaćaju korištenje štandova, te su nezadovoljni odlukom uprave Stambeno komunalnog gospodarstva da im se onemogući korištenje pitke vode.

Upit smo poslali u Stambeno komunalno gospodarstvo i dobili odgovor u kojem stoji:

“Želim demantirati navode iz Vašeg upita u kojem tvrdite (ili oni tvrde) da prodavači na tržnici nemaju pitke vode za piti, odnosno oprati ruke. Takvom krivom informacijom prema javnosti možete slučajno ili namjerno naštetiti poslovanju SKG-a. Svi naši prodavači/poslovni partneri sa tržnice imaju ključ od sanitarnog čvora koji se nalazi u prizemlju, gdje im je dostupna i pitka voda. Tu vodu mogu koristiti za piće, osvježenje i pranje ruku, besplatno. Ključ od našeg sanitarnog čvora ima čak i caffe bar-pečenjarnica koja se nalazi u sklopu tržnice. Srdačan pozdrav, Milorad Šegan”.

Ne znamo zbog čega u SKG-u misle da želimo naštetiti njihovom poslovanju time što smo poslali upit, nakon što smo se i osobno uvjerili da iz fontane voda ne curi.