Aktualno OG sada Ogulin

Prijavite se za Međunarodni susret harmonikaša u Ogulinu!

Međunarodni susret harmonikaša, 4. po redu, ove će se godine održati 1. rujna u Ogulinu, u restoranu Ive, na jezeru Sabljaci. Susretu mogu prisustvovati svi oni koji vole harmoniku, znaju ili žele svirati, bili profesionalci ili početnici, jer cilj susreta je druženje i motivacija jedni drugima te poziv na nove generacije učenika sviranja ovog instrumenta.

Nakon prošlogodišnjih susreta u Vrbovskom i Ravnoj Gori, ove godine susret će biti održan u ogulinskom resoranu “IVE” koji je poznat po dobroj  hrani koja će biti posluživana i sudionicima susreta, ali i svima onima koji se dođu družiti se s harmonikašima.

Dobrodošli su i sviračice, te svirači ostalih instrumenata – napominje uime organizatora Kristijan Miani, a prenosi  Marko Jarnević, ogulinski harmonikaš koji ističe da će susret početi  u 15:00, pa dok bude trajalo…

Kotizacija iznosi  70 kuna, a tu je uključena hrana i zajednička fotografija, zahvalnice i suveniri koje će ponijeti kući.

Ako se želite prijaviti možete to učiniti na facebook profile: Kristijan Miani, Marin Kolić, Matija Ivšić, te Marko Jarnević koji su u grupi harmonikaša. Dovoljno je poslati poruku i sve će. kažu,  riješiti. Možete se javiti i  osobno na brojeve telefona:
095/901-4667 – Kristijan
091/551-1206 – Matija
098/988-4610 – Marko
091/512-1091 – Marin

Na ovom susretu će također biti program kroz koji će provesti jedan dio susreta, nakon čega se možete prepustiti  fešti!