Kolumne Krule Kruloteka S vama kroz svaki dan

Kruletovi savjeti ženama

Ne znam koja me prirodna sila tjera da čitam neko sranje od teksta, u kojem se savjetuje žene kako pronaći pravog muškarca. Sve pročitano funkcionira u zapadnim državama gdje je standard… al kod nas… ama zaboravi.

Za žene u Hrvatskoj taj tekst ne vrijedi, al vrijedi ovaj:

Želite znati jel on onaj pravi… baš za vas?… pitajte ga:

– Ima li stambeni kredit?
Pitajte ga ima li ga. Ako ga ima… bježte od njega žene moje drage u 3 pičke materne. Taj će vas nakon 10 dana i 100tog jubilarnog seksa pitati “Maco, imaš možda 4 iljade dvista kuna za posudit?”. Nakon 12 mjeseci u takvoj vezi ostanete bez seksa, imate samo ratu za njegov stan.

– Kakav je na spomen mame?
Ako đubre na spomen mame istu krene kititi hvalospjevima… niste toliko glupi da danas sutra imate za vratom vješticu koja će vam srati kako ste u zapršku stavili previše brašna te kako njen sin to ne voli. Ne treba vam 10 godina robije zato što ste sotonu zatukli tavom na spavanju.

– Jel kome jamac?
On možda nema kredit al je dovoljno sposoban idiot da je nekom jamac. Sa takvim ne ulazite u spolne odnose, taj će prodat vaš korišten tampon preko Njuškala samo da namiri tuđu ratu kredita. Kupite mu u sex shopu lutku na napuhavanje sa greškom… među sise joj zataknite poruku “Mene neš jebat a ni za nju nisam sigurna”… nek se iznenadi kad skuži da je dolje tvornički zašivena (greška)… baš kao što je i on greška.

– Gdje radi?
Ako vam na prvom dejtu u kafiću veli da je bauštelac, odglumite infarkt. Hitna kad vas pobere, škicajte okom kroz prozor jestel dovoljno odmaglili od cementaša i iskočite iz hitne. Ovaj kad vas navečer nazove, recite mu “Dobili ste skladište građevinskog materijala. Za cement birajte 1… za vapno 2… za bolovanje 3… ili čekajte do javljanja agenta koji će vam naći prekovremenog posla”. Tražite doktora… pomorca… pravnika… koji će vam kurac čojk u čijoj je radnoj robi cement i pijesak. Nema tu sreće, znam ja.

– Jel romantičar?
Pitajte ga, izaziva li odbljesak Mjeseca o morsku površini ikakvu romantiku kod njega. Ako kaže DA, đubre laže… oće se samo dočepat vaše pičke. Normalnom muškarcu Mjesec i njegovi odbljesci ne znače ništa. Nama je romantično kad ste u tangama pa prdnete… onda ona špaga što vam ide po guzici proizvodi neki zvuk… ko da ste violončelo a sviraju vas ovi iz 2 Čelos.

– Ima li dlaka nanjem?
Kad se skine pa vidite da nanjem nema ni jedne dlake, da je gladak ka bob staza, koji će vam kurac jedan takav primjerak kišne gliste od muškarca? U seksu ga stisnete bedrima, on otkliže u plafon ka da je sapun. Kad prdne, miriši na pino silvestre. Odjebite ga odma, taj je sterilan ka kutija prve pomoći