Aktualno Županija

Četiri prometne nesreće od kojih je jedna sa smrtno stradalom osobom i tri s materijalnom štetom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela, tri prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Ozalj) i četiri prometne nesreće od kojih je jedna sa smrtno stradalom osobom i tri s materijalnom štetom.
U noći s 8. na 9. rujna nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u gradskoj četvrti Dubovac u Karlovcu i otuđio alkoholno i bezalkoholno piće, suhomesnate proizvode i novac. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer u 13.00 sati na auto cesti A-1 u blizini mjesta Bosiljevo dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom njemačkih registarskih oznaka upravljao je 72-godišnjak te je iz neutvrđenih razloga skrenuo u desnu prometnu traku, a nakon toga i u traku za isključivanje vozila, da bi potom sletio van kolnika, udario u rubni kamen, zaštitnu ogradu te u zemljani obrov, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći smrtno je stradala 70-godišnja putnica, a vozač je teško ozlijeđen. Očevidom je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Karlovcu. Nadležnom državnom odvjetništvu protiv vozača bit će podnesena kaznena prijava.