Aktualno OG sada Ogulin

Dalibor Turkalj i dalje predsjednk

U Domu obrtnika sinoć je održana izborna skupština Škole nogometa, kojom je predsjedavao Zvonko Ranogajec. Nakon izbora radnih tijela, predsjednik Udruge Škola nogometa Dalibor Turkalj osvrnuo se na rad u protekle četiri godine, istaknuvši zadovoljstvo stvaranjem jedne moćne organizacije, koja sada broji 6 nogometnih ekipa, 5 trenera i oko 130 djece, među kojima je i desetak djevojčica koje igraju nogomet.

Govorio je i o troškovima koji nisu mali, a financiraju ih uglavnom roditelji plaćanjem članarine u iznosu od 150 kuna mjesečno. Istakao je i kako je uz pomoć grada riješena “papirologija” za gradnju dvije garaže kraj stadiona, a građu im je osigurao sponzor koji želi ostati anoniman.

Osvrnuo se potom, dosta oštro, na odnos Sportske zajednice grada Ogulina prema Školi nogometa, istaknuvši kako kod njih nailaze samo na nerazumijevanje, a nitko od predstavnika Sportske zajednice nije se odazvao pozivu na skupštinu. Izrazio je žaljenje što na skupštini nema ni predstavnika Nogometnog kluba Ogulin s kojim bi najviše trebali surađivati, a zaključio je i kako u njegovom mandatu, u minule 4 godine, predstavnici nogometnih klubova nisu sjeli za stol i porazgovarali o zajedničkim problemima.

Rad Škole nogometa podržao je i Nadzorni odbor, pa je logično da je za predsjednika i u narednom mandatu ponovo izabran Dalibor Turkalj, a za tajnika Oliver Perković. Uz njih će u Izvršnom odboru još biti Dragan Kolić, Marin Kolić (predsjednik Vijeća roditelja), Alen Salopek, Ivica Kučinić i Mihael Francetić.

U Nadzornom su odboru Josip Veršec, Božidar Bulić i Zvonko Ranogajec.

Skupštini je nazočio tajnik Nogometnog saveza Karlovačke županije Dražen Tuškan.