Aktualno Županija

Krađe torbice i mobitela

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su četiri kaznena djela.
Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 20-godišnjakinje da joj je 26. prosinca, nešto iza ponoći u parku u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu nepoznati počinitelj otuđio torbicu u kojoj su se nalazili novčanik s dokumentima i novcem, odjevni predmet i drugo. Materijalna šteta veća je od 1000 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 59-godišnjaka da mu je 26. prosinca u poslijepodnevnim satima, na području Duge Rese, nepoznati počinitelj iz kaputa kojeg je ostavio na klupi u parku otuđio mobitel u vrijednosti većoj od 1000 kuna.

Sinoć su policijski službenici u mjestu Pašin Potok, općina Cetingrad utvrdili da osobnim automobilom austrijskih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,59 g/kg, upravlja 44-godišnji hrvatski državljanin. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će protiv njega, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, biti proslijeđen optužni prijedlog.