Aktualno Županija

Kako i gdje ćete dočekati Novu godinu? Karlovčane će zabavljati Novi fosili, pogledajte tko nastupa diljem Hrvatske

Sitno se broji do najluđe noći u godini. A od jučer znamo i kako će izgledati proslava Nove godine na najvećem dočeku na otvorenom u Hrvatskoj, na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. No, velika slavlja i velike zvijezde očekuju se i na trgovima diljem zemlje. Uz spektakularan vatromet i šampanjac, na glavnom zagrebačkom trgu zabavljat će se uz dašak Dalmacije. Tisuće ljudi staru godinu ispratit će uz Četiri tenora i DJ Akademiju.

Točno u ponoć, već tradicionalno, građanima će Novu godinu čestitati sam gradonačelnik, a nakon prvih 15 minuta u 2019. godini pozornicu preuzima Hladno pivo.

Najluđa noć 2018. godine

U najluđoj noći pjevat će se i plesati na splitskoj rivi uz grupu Magazin i Jasmina Stavrosa koji je već pola stoljeća na estradi, a Novu godinu gotovo uvijek provodi radno.

Nina Badrić i Tony Cetinski zapjevat će na Stradunu. Feštu u Makarskoj najavio je Mladen Grdović, a Zadranima će na Silvestrovo svirati Neno Belan. U Karlovcu će u novogodišnjoj noći na centralnom dočeku građane zabavljati Novi fosili. Dobru noć Porečanima priprema Zdravko Čolić, dok će u susjednom Rovinju nastupati Prljavo kazalište.
Nekadašnji član Dječaka, solo karijeru gradi u reperskim vodama. Splićanin Vojko Vrućina bit će glavna zvijezda riječkog dočeka na Korzu.

Veselje na trgovima diljem Hrvatske trajat će do dugo u novogodišnju noć.(KAportal)