Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinski lovci u Oroslavju

Lovci LD Klek gostovali su u uzvratnom gostovanju kod prijateljskog Lovačkog društva Mokrice iz Oroslavja. Tradicionalni lov na fazane održan je u lovištu Oroslavje. Druženje nakon lova održano je u lovačkoj kući prilikom čega je predsjednik LD Klek Elvis Vučić predsjedniku LD Mokrice Davoru Gredičaku uručio poklon, ploče za označavanje granica lovišta koje su im prijeko potrebne. Lovačko druženje je nastavljeno do večernjih sati.

Dok je dio lovaca bio na gostovanju u Oroslavju ostali lovci LD Klek odradili su skupni lov na divlje svinje u lovištu Klek sukladno planu lovidbe. Lovnik Josip Turković i tajnik Neven Vujnović pozdravili su prisutne lovce, a posebno goste i novoprimljene lovce kojima je ovo bio prvi lov u LD Klek. Prekrasan zimski dan i prisutnost divljači u lovištu rezultirali su zadovoljstvo na licima lovaca prilikom zajedničkog druženja u lovištu. Lovačke preciznosti u lovu nije bilo jer su divlje svinje bile mudrije u prolasku pokraj lovaca. Osim divljih svinja u lovištu je zapažena i prisutnost vuka, čaglja, medvjeda, srna, jelena i lisice.

Ovo je ujedno bio i zadnji skupni lov ove lovne sezone, te će se još potkraj veljače održati hajka na lisice ukoliko vremenske prilike to dozvole. (foto:FacebookLDKlek Ogulin)