Aktualno OG sada Ogulin

Vuković odgovara Lipošćaku: “Biti „prva violina“ u orkestru kojim dirigira Dalibor Domitrović za mene je veliko priznanje”

Na izjave koje je u priopćenju dao Tomislav Lipošćak, predsjednik ogulinskog HDZ-a i saborksi zastupnik, danas je na tiskovnoj konferenciji reagirao predsjednik Županijskog SDP-a Ivan Vuković. U uvodnoj riječi se osvrnuo na Lipošćakovu izjavu da je on “prva violina” ogulinskog SDP-a, zahvalivši na komplimentu i poručivši: Biti „prva violina“ u orkestru kojim dirigira Dalibor Domitrović za mene je veliko priznanje”.

Govoreći o Zakonu o brdsko planinskim područjima, Vuković je rekao:

Na ovu se temu nadovezao i potpredsjednik ogulinskog SDP-a Daniel Vukelja, istaknuvši da u gradsku upravu kontinuirano dolaze drvoprerađivači koji traže drvnu masu, koji govore da, unatoč tome što imaju finalnu proizvodnju, iako rade i zapošljavaju lokalno, godišnje kvote im se iz godine u godinu smanjuju. Danas od 210.000 m³ drvne mase domaći prerađivači odkupe trećinu, dok dvije trećine drvni lobiji s političkim vezama izvlače s ovih prostora. O tome je još rekao: