Aktualno OG sada Ogulin

„Dani otvorenih vrata EU projekata” na Viničici

Ženska udruga Katarine Josipdol odazvala se na „Dane otvorenih vrata EU projekata“ koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije u razdoblju od 9.-19. svibnja 2019. godine.

Tako je na brdu Viničica, na otvorenom, predstavljan  projekt „Pomoć ženama, žene pomažu“, u okviru Poziva „Zaželi-Program zapošljavanja žena u lokalnoj zajednici“, 100 % financiran iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali kao i cjelokupno djelovanje Udruge kroz etno i decoupage radionice.

Oko  50 posjetitelja, među kojima su bili članovi Udruge, zaposlene žene i krajnji korisnici projekta „Pomoć ženama, žene pomažu“ te gosti, imali su priliku vidjeti i aktivno sudjelovati u radu radionica te nisu skrivali oduševljenje nakon što su vlastito izrađenu rukotvorinu ponijeli kući kao vlastiti suvenir. Posjetitelji su informirani o statusu projekta „Pomoć ženama, žene pomažu“, o budućim projektima na koje će aplicirati, kao i o projektima za koje čekaju rezultate.