Aktualno OG sada Ogulin

Mališani veselo dočekali Novu godinu!

Brojni mališani  već su dočekali Novu godinu, na dočeku  organiziranim  posebno za njih.

Grad Ogulin  i ovaj put građane časti sa dva Dočeka Nove godine. Posljednje sate i minute Stare 2019. godine su u podne odbrojali mališani u Parku kralja Tomislava. Tamo je nešto iza 10 sati započeo, 3. po redu, Dječji doček Nove godine, a među prvima su nastupile Ogulinske mažoretkinje.
Bilo je veselo i razigrano, a organizatori su najmlađima pripremili brojna iznenađenja uz vrhunski animacijski program Animina i Magic Leona. Najmlađi su s osmjesima na licu odbrojavali posljednje sekunde stare godine i, uz mnoštvo šarenih balona i konfeta, točno u podne zakoračili u Novu 2020. godinu.
Prvu Novogodišnju čestitku malim Ogulincima je uputio gradonačelnik Dalibor Domitrović, a u nastavku su proglašeni pobjednici Novogodišnje tombole s bogatim nagradnim fondom. Na samom kraju programa, mališane je pozdravio i  Djed Mraz u pratnji svojih veselih vilenjaka , dar Gradu od Ženske udruge Katarine Josipdol.
Inače, program Dječjeg dočeka vodio je  Dubravko Dragičević, a sve ste imali priliku pratiti uživo u programu Radio Ogulina.

Na istoj lokaciji u večernjim satima oni nešto stariji Ogulinci mogu  ispratiti 2019. godinu. Organizatori su se pobrinuli da u Novu godinu uđemo uz odličnu zabavu i glazbu ogulinskih bendova Speen i Alf. Vidimo se!