Aktualno OG sada Ogulin

Sportski uspjesi učenika Obrtničke i tehničke škole Ogulin

Od početka ove školske godine već su bili prilično uspješni.

Učenici Obrtničke i tehničke škole Ogulin rado sudjeluju na različitim sportskim natjecanjima te često ostvaruju odlične rezultate. Od početka ove školske godine već su bili prilično uspješni.
Županijsko natjecanje u krosu održano je 15. listopada 2019. godine u Karlovcu. Sudjelovali su učenici Mateo Jurković, Niko Fran Jurković i Toni Marinić te ostvarili odlično 2. mjesto u ekipnoj konkurenciji, dok je u pojedinačnom poretku Mateo Jurković zauzeo drugo mjesto.
U Karlovcu je 16. prosinca 2019. godine održano Županijsko natjecanje u stolnom tenisu, a sudjelovali su  Nikola Stipetić, Mario Stipetić, Ante Cindrić i Mate Kovačić. Osvojili su izvrsno drugo mjesto.
Županijsko natjecanje u badmintonu održano je 22. siječnja 2020. godine također u Karlovcu, a sudjelovali su učenici Mirko Šumonja, Matija Fumić, Ante Paušić i Marin Paušić i osvojili 3. mjesto. Svi ti lijepi rezultati ostvaruju se pod vodstvom profesora kineziologije Petra Ribića.
Ono što sada slijedi posebno ih veseli jer su se uspjeli plasirati u finale na županijskoj razini i to iz odbojke i futsala.

Utakmice će biti održane 12. veljače u školskoj športskoj dvorani Mladost i to odbojka u 10.00 sati, a futsal u 15.00 sati. Sve one koji su u mogućnosti pozivamo da dođu bodriti naše dečke!