Aktualno OG sada Ogulin

Stožer za civilnu zaštitu održao sastanak u proširenom sastavu

Ogulinski Stožer civilne zaštite večeras se sastao u proširenom sastavu. Naime, s njima su bili  i predstavnici općina Josipdol, Plaški, Tounj i Saborsko.

Upoznati su sa zaključcima Županijskog stožera civilne zaštite, o čemu smo već izvijestili, dok je u nastavku rečeno da je uveden poseban režim za ogulinsku bolnicu. Otvorena je posebna linija, na broju 091 28 19 195, na koju se mogu  javiti svi građani ako imaju upita vezanih za koronavirus, a za sutra je sazvana koordinacija sa direktorima i ravnateljima gradskih tvrtki i ustanova, na kojoj će, pretpostavlja se, biti donijeta odluka o prestanku rada Pučkog otvorenog učilišta, Zavičajnog muzeja, Ivanine kuće bajke i Gradske knjižnice i čitaonice.

Na web stranici grada Ogulina također je otvoren poseban dio, vezan uz koronavirus, a na kraju je bilo riječi o aktualnoj situaciji u ogulinskom Domu zdravlja.

Na kraju je bilo riječi o broju ljudi koji su u samoizolaciji. On se ne može točno utvrditi, jer podatke o tome nema policija, već epidemiološka služba. Stoga će gradonačelnik Dalibor Domitrović službeno uputiti dopis za dostavom podataka.