Aktualno Županija

Karlovčanin s ljubavnicom prijavio suprugu da je u javnost pustila njihove eksplicitne snimke, no sud je stao na njezinu stranu

Muškarac iz Karlovca i njegova ljubavnica kazneno su prijavili njegovu suprugu s kojom je u brakorazvodnoj parnici da je u javnost pustila njihove zajedničke eksplicitne snimke. Županijskom sudu u Karlovcu podnijeli su zahtjev za provođenje dokazne radnje ispitivanjem osumnjičene zbog kaznenog djela protiv privatnosti – neovlaštenim slikovnim snimanjem.

U zajedničkoj prijavi ljubavnici navode da je nepoznati počinitelj na aplikacijama Viber i WhatsApp osnovao grupe u koje je dodao preko dvadesetak sudionika, s kojim je povezan prijateljskim i rodbinskim vezama i nakon toga u navedene grupe stavio sadržaj njegovih privatnih fotografija i video uradaka u kojima se nalazi s drugooštećenom.
Sumnja da se radi o njegovoj bivšoj supruzi s kojom, iako je u brakorazvodnoj parnici živi na različitima katovima iste kuće. Misli da je snimke skinula s njegovog starog mobitela. (KAportal)