Aktualno OG sada Ogulin

Stožer još nije primio službene informacije o 18-mjesečnom djetetu iz ogulinske bolnice, koje se razlikuju od dosadašnjih

U današnjem priopćenju Stožera Civilne zaštite Karlovačke županije stoji:
“U Karlovačkoj županiji trenutno imamo 25 oboljelih osoba. U OB Karlovac hospitalizirano je 5 osoba, 16 ih je na kućnom liječenju te su 3 osobe u Zagrebu. Kao što smo jučer izvijestili imamo prvu ozdravljenu osobu te na žalost od ranije i jednu preminulu osobu. Do sada je testirano 556 osoba.
Tijekom dana bit će testirano još 26 osoba. Tijekom dana očekujemo i dio nalaza jučer poslanih na analizu. Manji dio koji je pristigao su negativni. Bitno je napomenuti da su i nalazi 2 štićenika Doma za umirovljenike Doma Sv.Antun pristigli negativni.
PU Karlovačka u protekla 24 sata evidentirala je 1 kršenje samoizolacije (do sada ukupno 69). Trenutno se 456 osoba nalazi u samoizolaciji.
Što se tiče slučaja sa 18 mjesečnim djetetom iz okolice Ogulina, Stožer CZ Karlovačke županije nije do danas primio službene informacije koje se razlikuju od dosadašnjih, te dok one ne pristignu, na snazi ostaju sve propisane mjere sukladno protokolu.

Stožer CZ Karlovačke županije i dalje je u stalnom kontaktu te će o svim informacijama izvještavati javnost.