Aktualno OG sada Ogulin

Završena kampanja Ostani doma – Ostani s POU Ogulin

Kako bi umanjili socijalnu isključenost no i nastavili s obrazovnim i kulturnim programima Pučko otvoreno učilište Ogulin za vrijeme trajanja mjera prevencije širenja koronavirusa od 29.03. do 14.05. 2020. godine provelo je niz online aktivnosti koje su uključivale sadržaje iz područja obrazovanja, kulture i umjetnosti, ekologije, glazbene kulture, plesne umjetnosti i novinarstva.

Sve sadržaje pripremali su stručni suradnici POU Ogulin, Društvo pedagoga tehničke kulture Ogulin, Kino klub POU Ogulin, Ekološko društvo Ogulin, Karla Ana Sabljak i Danijel Vučić, voditelj Osnovne glazbene škole pri OŠ Ivane Brlić-Mažuranić Ogulin, polaznici Spikeraja, Radio Ogulin i Plesna škola Alegria. Ovim putem zahvaljuju svima koji su sudjelovali u izradi sadržaja i onima koji su pratili kampanju.

Ukupno je održano 46 online aktivnosti koje su pokazatelj kako su obrazovanje, umjetnost i kultura uvijek su bili svojevrsno društveno cjepivo, koje višestruko povoljno djeluje na zdravlje i vitalnost zajednice. Sadržaj možete pronaći na društvenim mrežama i na službenom Youtube kanalu Pučkog otvorenog učilišta Ogulin.

Ovim putem pozivaju vas da i dalje pratite programe i sadržaj koje donose, a koji će se nastaviti odvijati u prostorima POU Ogulin.