Aktualno OG sada Ogulin

Bilo je i novca i volje, samo nije – snijega!

Izvještajnu godišnju Skupštinu članovi Skijaškog kluba Ogulin održali su sinoć na Kneji.  Od ukupno 78, kupilo ih se 40, a tu su bili i pozvani gosti.  Uobičajeno, nakon izbora radnih tijela, podnijeto je izvješće o radu u protekloj godini, o čemu je detaljnije govorio predsjednik kluba Darko Vučić. On je, između ostaloga naglasio,  kako su mislili da je zimska sezona 2019. bila najlošija, ali ova godina bila je još i gora. Zabilježeno je svega 4 dana rekreativnog skijanja. Unatoč tome, članovi kluba bili su aktivni, organizirali su brojne akcije na skijalištu Vučići i na Kneji, pomagali su u organizaciji Ogulin traila i sudjelovali kao suci na Sljemenu. Lani su napravili i nadstrešnicu za ratrak, a odlično su surađivali sa članovima Moto kluba Vještice. Godinu su završili u plusu od 4810 kuna.

“Zbog vremenskih uvjeta tijekom zime i nedostatka snijega, morat ćemo i već smo počeli, razmišljati o umjetnom zasnježnjenju skijališta u Vučićima, kako bismo imali bar 90 dana skijanja tijekom sezone”-rekao je Darko Vučić, zaključivši da su nabavljena 34 kolca  za slalom i velesalalom.

Sva su izvješća prihvaćena jednoglasno, a rad Skijaškog kluba pohvalio je i zamjenik gradonačelnika Daniel Vukelja.

Skijašice su i skijaši, kao jedna velika obitelj, i ovog puta složno zasukali rukave i radili na pripremanju kotlovine i kolača, a da kraj svega bude nezaboravan, potrudili su se  članovi grupe PARTYano.