Aktualno OG sada Ogulin

Do sada je prikupljeno 48.782,54 kune, još nedostaje 27.217,46

Nedavno smo pisali da posljednjih 15 godina Košarkaški klub Ogulin uređuje, obnavlja i brine se za vanjsko igralište kod autobusne stanice, popularno košarkaško. Postavili su nove securit table, zglobne obruče, ugrađena je vanjska rasvjeta, napravljena teretana. U srpnju će se postaviti i nove sjedalice na tribinama. Sada se ukazala prilika za nabavu podloge, po znatno nižoj cijeni, koju bi postavili na vanjsko igralište.

“Pokušavamo kroz akciju donacija građana grada Ogulina, prijatelja Ogulina, poznanika, košarkaša, sportaša svih koji jednostavno mogu, žele pomoći izgraditi igralište odnosno postaviti podlogu. Planiramo postaviti podlogu za cijelo igralište i jednom zauvijek riješiti priču o završetku obnove ovog 60 godina starog igrališta. Doniraj jednu – dvije kave za igralište, 10-20 kuna koliko želiš. Svatko u skladu sa svojim mogućnostima i željama.” – poručili su  članovi KK Ogulin.

A sada su objavili da je  prikupljeno je 48.782,54 kuna, što znači da nedostaje još 27.217,46 kuna. I dalje je prosjek po uplati oko 150,00kn,a kako doznajemo, zanimljiv je podatak  da 43% sredstava koja su uplaćena nisu stigla iz Ogulina.
“Prešli smo 50% potrebnih sredstava, što je za 10 dan naše akcije iznad očekivanja, čeka nas još puno posla, slanja mailova, telefoniranja, poruka i slično nije lako stvarno nije. Težak je ovo posao ali ne odustajemo. Zamolili bi sve koji nas prate i koji vide objavu sheraje, pozovite ljude, jako puno ova akcija ovisi o tome da što više ljudi čuje za akciju, nemojte da vam bude teško kliknuti share i napisati 3 rečenice. Uvjereni smo da ćemo na taj način uspjeti svi zajedno u želji da dobijemo igralište.
Hvala vam svim još jednom i idemo u novih 10 dana da vidimo koliko možemo svi skupa….”-poručuju i navode da možete pomoći ako se obratite na adresu:
Košarkaški klub Ogulin
Saborčanska 9
47300 Ogulin
IBAN :HR1124020061100269472 swift/bicESBCHR22
PayPal: [email protected]