Aktualno OG sada Ogulin

Nažalost, neće biti ni moto susreta, ni Ogulin traila!

Zbog ove nesretne korone koja je zavladala našim životima, otkazuju se razne manifestacije. Tako je i u Ogulinu. Naime, od 7. do 9. kolovoza trebao se održati Moto susret na Kneji. Na veliko nezadovoljstvo  ljubitelja motora, ali i ostalih građana, Moto klub “Vještice” obavijestio je građane da su prisiljeni otkazati susret. Oni navode:
“Dragi prijatelji, nažalost moramo se pridružiti brojnim klubovima koji su ove godine otkazali najavljeni susret. Ostanimo svi zajedno zdravi i odgovorni do iduće godine. Puno pozdrava od “Vještica” ispod Kleka”.

A 12.09.2020. trebali su mnogi trčati zajedno, našim bajkovitim ogulinskim krajem! Ni od toga ništa. Na facebook stranici organizatori Ogulin traila su poručili:
” Dragi naši, s obzirom da cijela situacija vezano za virus Covid 19 ne ide na bolje, organizacijski odbor je odlučio otkazati Ogulin Trail za ovu godinu. Veselili smo se još jednom divnom druženju, no osjećamo odgovornost za zdravlje svih nas, tako da … vidimo se nagodinu”- navode i dodaju da će uplaćene startnine vratiti, ili prebaciti za nagodinu, po želji.