Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Novu godinu dočekat ćete uz TV? Evo što se nudi – A strana, filmski maraton, fešta pjevača…

Silvestarska noć na HTV-u počet će humanitarnim specijalom “Potjere” u 20.10 na Prvom programu
Za sve one koji su prve dane u novoj 2022. godini odlučili provesti u toplini svoga doma, RTL je pripremio raznovrsni novogodišnji program, koji starta filmskim maratonom na Silvestrovo, u sklopu kojeg u 20 sati prikazuju sinkronizirani animirani spektakl “Trolovi”.
Slijedi romantična komedija “U dobrom društvu”, a od 23.45 sati vrijeme je za smijeh uz komediju “Svemogući Bruce”, u kojoj Jim Carrey, u ulozi nezadovoljnog televizijskog voditelja Brucea Nolana, na tjedan dana dobiva priliku igrati se Boga. Odmah nakon toga slijedi TV premijera SF trilera “Morgan”, u kojem su glavne uloge ponijeli Kate Mara, Anya Taylor-Joy, Rose Leslie i Michael Yare.
Silvestarska noć na HTV-u počet će humanitarnim specijalom “Potjere” u 20.10 na Prvom programu, u kojem će, uz voditelja Joška Lokasa, snage s lovcima odmjeriti i Doris Pinčić, Ecija Ojdanić, Roko Sikavica i Mirna Mihelčić, a osvojeni iznos namijenjen je sisačkoj bolnici za kupnju uređaja za ultrazvuk srca. Zabavna večer uz HTV1 nastavit će se u 21 sat posljednjim ovogodišnjim talk showom “5.com s Danielom”, u kojem će Daniela Trbović raspričati, raspjevati i rasplesati Ninu Badrić i Enisa Bešlagića.
Potom počinje novogodišnje izdanje “A-strane”, u kojoj će se mladim pjevačima pridružiti Zorica Kondža, Vanna, Massimo, Goran Karan, Stanko Šarić i Najbolji hrvatski tamburaši, grupa Detour, Psihomodo pop, a voditeljima Dušku Ćurliću i Ivanu Vukušiću u pomoć je došao i “pomoćni voditelj” Davor Gobac. Glazbenu večer na HTV1 zatim će začiniti snimke koncerata “Split pjeva Mišu” iz 2019. godine, snimka Gibonnijeva koncerta na Prokurativama iz 2017., a prisjetit ćemo se i koncerta nikad prežaljenog Olivera u pariškoj Olympiji iz 2006. godine, te Massimova koncerta na Prokurativama iz 2018. godine.

Na HTV2 na programu su u silvestarskoj večeri filmovi “Dobar, loš, zao”, “Nedodirljivi”, “The Girl in the Spider’s Web”, te “Malena”.
Na Novoj TV je emisija “I godina Nova 2022.” , uz glazbene nastupe Maje Šuput, Jelene Rozge, Željka Bebeka, Jasmina Stavrosa, Zlatka Pejakovića, Jole, Nede Ukraden, grupe Vigor i Šarmeri, Miroslava Škore, Uršule Najev. Zapjevat će i Samanta Kunšt, Lidija Bačić, Indira Vladić i grupa Polkaholiki iz Supertalenta.
Gledatelje će voditi i glumačka ekipa. Koga će sve utjeloviti glumci Uršula Najev, Filip Juričić, Fabijan Pavao Medvešek, Momčilo Otašević, Ljubomir Kerekeš i Elvira Aljukić, tek ćemo vidjeti. Nakon emisije “I godina Nova 2022.”, zabava na Novoj TV nastavlja se emisijom “S Novom do jutra”. (jutarnji.hr)