Aktualno OG sada Ogulin

Osnivačka skupština “Kluba za mlade”

Klub za mlade Ogulin kao projekt Udruge žena Ogulin, trg Petra Stipetića 1, pokreće inicijativu za osnivanje Udruge – „Klub za mlade Ogulin“.
Pozivaju se sve zainteresirane fizičke osobe, jedinice lokalne samouprave, obrazovne i druge institucije da prijave sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini, koja će se danas održati  u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, trg Petra Stipetića 1, učionica 5, s početkom u 18:00 sati.

Cilj je osnivanja Udruge „Klub za mlade Ogulin“ povezati mlado stanovništvo na području grada Ogulina međusobno, ali i sa ostalim mladim društvima koja djeluju na gradskoj, županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini. Cilj je potaknuti mlade na sudjelovanje u različitim aktivnostima Udruge i promicati volontersko djelovanje.

Za članstvo u Udruzi pozivamo sve poslovno sposobne fizičke osobe i mlade u rasponu od četrnaest do trideset godina, uz uvjet da maloljetni članovi imaju suglasnost roditelja ili skrbnika, na području grada Ogulina, Karlovačke županije, jedinica lokalne samouprave, obrazovnih i drugih institucija koje svojim djelovanjem mogu pridonijeti napretku i razvoju Udruge i njenih ciljeva.

Pravo sudjelovanja u radu Skupštine imaju članovi koji do početka održavanja Skupštine potpišu izjavu kojom se obvezuju aktivno sudjelovati u radu Udruge, poštivati Statut i druge akte kojima se propisuje ustrojstvo i način djelovanja Udruge „Klub za mlade Ogulin“.