Aktualno OG sada Ogulin

Gradonačelnik Domitrović na 4. mjestu liste Rijeke pravde

Glavni odbor SDP-a sinoć je,  kao što smo pisali, velikom većinom glasova, usvojio izborne liste koalicije Rijeke pravde, za Hrvatski sabor te za Europski parlament, poručivši da je ‘ovo bitka za demokratsku Hrvatsku’.
Sve koalicijske liste će predvoditi SDP-ovci i to Arsen Bauk (prva izborna jedinica), Boris Lalovac (druga), Siniša Hajdaš Dončić (treća), Mišel Jakšić (četvrta), Predrag Fred Matić (peta), Mihael Zmajlović (šesta), Kristina Ikić Baniček (sedma), Peđa Grbin (osma), Sabina Glasovac (deveta) i Ranko Ostojić (deseta).

U 7. izbornoj jedinici na listi se nalazi i gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović, koji je na 4. mjestu. Jutros nam je rekao da se nada da će biti izabran u Sabor RH, ali i da ne misli dati ostavku na mjesto gradonačelnika. Vjeruje kako će na taj način samo pridonijeti boljitku našeg grada.

Ukoliko postanem saborski zastupnik ne napuštam mjesto gradonačelnika Grada Ogulina, jer Ogulin je ipak na prvom mjestu. Pozicija u Hrvatskom saboru otvara nove izazove i mogućnosti da se još bolje, kvalitetnije i konkretnije borim za naš grad“- rekao je Domitrović.