Aktualno Sport

Nogometni rezultati za vikend

 

1.ŽNL – 9.kolo
OGULIN – DOBRA 1:1
U nedjelju je odigrano 9.kolo 1.ŽNL, u kojem se na Gradskom stadionu igrao ogulinski derbi između nogometaša Ogulina i Dobre. Bila je to dosta loša utakmica i igra obje momčadi, u kojoj nije bilo previše prilika za golove. Tako je i završilo 1.poluvrijeme, bez golova. U nastavku je prvo povela Dobra u 60.minuti, nakon grube greške Filipa Francetića, koji je vratio loptu u svoju obranu, ali pravo do Dejana Verića kojem nije bilo teškosvladati vratara Ogulina matiju Božičevića. Desetak minuta kasnije napadač Ogulina Borna Salopek sam se probio po desnoj strani i gotovo iz mrtvog ugla uspio savladati vratara Dobre Damira Kirasića. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, pa možemo zaključiti da je 1:1 i podjela bodova najrealniji rezultat.
Ogulin: M.Božičević, Marko Rendulić (od 75. Dražen Sabljak), Filip Francetić, Aleksandar Ivošević, Dario Cetinjanin, Marko Poljak, Josip Matovina, Borna Salopek, Danijel Sabo, Mihael Bićanić , Dominik Domitrović (od 66. Igor Cindrić. Trener: Vjekoslav Kovačić.
Dobra: Damir Kirasić, Vedran Sudarić (od 46. Ivan Hrvoje Matovina), Antonio Bajt, Dorian Stipetić, Viktorio Slišković, Mario Grdić, Anđelo Kirasić, Krunoslav Ribić, božidar Trbović (od 66. Andrej Cindrić), Dejan Verić. Trener Krunoslav Cindrić.
Inače, deveto kolo Prve županijske lige donijelo je promjenu na vrhu ljestvice. Do ovog kola vodeći Vatrogasac poražen je u Žakanju, a pobjedom u derbiju kola u Ilovačkoj šumi čelo ljestvice preuzeo je Slunj.
Derbi kola igrao se prijepodne u Ilovačkoj šumi. Do ovog kola drugoplasirani Ilovac ugostio je trećeplasirane Slunjane. Gosti su na odmor otišli s minimalnom prednošću, a u nastavku potpuno ‘potopili’ domaćina i na koncu slavili s uvjerljivih 4:0. Ta pobjeda donijela im je vrh ljestvice jer je do ovog kola vodeći Vatrogasac poslijepodne glatko poražen u Žakanju od domaće Croatije ’78 rezultatom 4:1.
Na 2. mjesto probio se Vojnić ’95, koji je odnio sva tri boda s Turnja 3:1 pobjedom nad Koranom. Duga Resa 1929 je na pravi način obilježila 90. obljetnicu kluba. U Belavićima je ugostila Zrinskog iz Ozlja i ‘isprašila’ ga sa čak 7:1.
Nakon 9.kola vodi Slunj sa 17 bodova, drugi je Vojnić 95 i Vatrogasac sa 16, a Ilovac četvrti sa 15 bodova. Ogulin je pao na 8.mjesto sa 10 bodova, a Dobra je sa Koranom na začelju tablice sa 8 bodova.
U 10.kolu, koje se igra u nedjelju, s početkom od 15,30 sati, Dobra u Sv.Petru dočekuje vodeći Slunj, a Ogulin gostuje u Dugoj Resi.

2.ŽNL – 8.kolo
KRNJAK – OŠTARIJE 0:4
U 8.kolu 2.ŽNL nogometaši Oštarija gostovali su u Krnjaku gdje su uvjerljivo pobijedili domaći Krnjak sa 4:0 (Alen Cazin 2, Alen Gračanin i Ivan Matovina 1).
Novigradska Dobra zadržala je 1. mjesto ljestvice Druge županijske lige 2:0 domaćom pobjedom nad Draganićem. Barilović je sa 6:2 u Mostanju slavio nad Kupom i ostao drugoplasirani. Do ovog kola trećeplasirani Šišljavić ‘stradao’ je u Kamanju od Vrlovke sa 7:1 pa je njegovu poziciju preuzela rečička Mladost 6:1 domaćom pobjedom nad Frankopanom. Mrežnica je u Zvečaju s 3:0 bila bolja od posljednjeplasirane Petrove Gore. Slobodan je bio Cetingrad.
Na tablici vodi Dobra iz Novigrada sa 21 bodoM, Barilović je drugi s 18 bodova, Oštarije su pete sa 13 bodova.
U 9.kolu, nogometaši Oštarija bit će domaćin vodećoj Dobri iz Novigrada.

NOGOMET – MLADI
Juniori, 1.ŽNL, 6.kolo: Dobra – Korana 1:3 (Anđelo Kirasić 1), Draganić – Ogulin 3:0
Pioniri, 1.ŽNL, 6.kolo: Slunj – Dobra 0:3 (Noa Kirasić 2 i Turković Filip 1), Ogulin – Duga Resa 14:1 (Stipe Mihalić 7, Andrija Štefanac i Fran Vukelja 2, Ante Salopek, Luka Bokulić i David Kolić 1)
Ml.pioniri, 1.ŽNL, 6.kolo: Slunj – Dobra 2:3 (Borna Trifković, Dejan Amić i Patrik Matković 1), Ogulin – Duga Resa 1:0 (Matej Vukelja 1)
Ml.pioniri, 2.ŽNL: Mostanje – Mladost 8:1 (Mihael Tonković)
Limači, 6.kolo: Dobra – Mladost Rečica 2:1 (Antonio Andrić i Dorijan Trifković 1), Karlovac II – ŠN Ogulin 5:1 (Tin Jakšić 1)
Karlići, 6.kolo: ŠN Ogulin II – Mladost Rečica 3:0 (Leon Salopek, Fran Stipetić i Luka Petrušić 1), ŠN Ogulin I – Karlovac 5:3 (Teo Kladnik 2, Adrian Noa Pribanić, Dorijan Stolac i Borna Puškarić 1)
10.kolo: ŠN Ogulin II – ŠN Ogulin I 1:12 (Ivano Poljak 1/Marino Kučinić 5, Teo Kladnik 3, Niko Luketić 2, Matej Cindrić i Adrian Noa Pribanić 1) (D.P.)