Aktualno OG sada Ogulin

Vrijedno rade na pripremi skijališta za ovu sezonu skijanja

Vrijedni članovi Skijaškog kluba Ogulin već devetu godinu uređuju i pripremaju za zimsku sezonu jedino skijalište u našoj županiji. Odradili su već desetak akcija i uskoro montiraju sajle na vučnice čime će pripreme ovog malog ali svima dobro poznatog skijališta Vučići u Ogulin,  biti završene, a Vučići biti potpuno spremni za sve posjetitelje iz našeg grada kao i cijele Hrvatske.
Iako zadnje dvije zime nisu obilovale snijegom, entuzijazam članova ne jenjava, te svake godine skijalište obogaćuju novim sadržajem a ponajviše im je cilj omogućiti najmlađima pohađanje škole skijanja kao i urediti poligon za skijanje, sanjkanje i uživanje na snijegu. Uz pomoć vlastitih sredstava i sredstava iz projekta Športske zajednice grada Ogulina, ove godine nabavljeni su zglobni skijaški FIS kolci, te će ih po prvi puta polaznici škole skijanja kao i svi natjecatelji poznatih veleslalom utrka na skijalištu Vučići, moći isprobati. Iste takve kolce koriste i najbolji svjetski skijaši na velikim FIS utrkama.
Glavninu poslova članovi obavljaju volonterski ali zahvalni su za pomoć brojnim sponzorima kao i gradu Ogulin bez čije pomoći održavanje i stalni razvoj ovako velikog sportskog objekta ne bi bio moguć.

Članovi Skijaškog kluba Ogulin za ovu sezonu pripremaju i najavljuju jedno veliko iznenađenje za sve posjetitelje skijališta Vučići, pa se nadamo da ćemo uskoro saznati o čemu se radi. (foto:SKI klub Ogulin)