Aktualno OG sada Ogulin

Nestao je Luka, tražili i GSS-ovci – obitelj moli pomoć

Od jutarnjih sati na poziv policije ogulinski HGSS-ovci su se uključili u potragu za nestalim mještaninom Oštarija, Općina Josipdol.
U potrazi osim 9 članova i dva potražna tima s psima ogulinskog GSS-a, sudjeluju i tri ronioca iz HGSS stanice Karlovac.
Naime dio koji se trenutno pretražuje je područje vodotoka Zagorske Mrežnice koje je većinu godine suho, no trenutno je poplavljeno.
U potrazi se koristi sva raspoloživa oprema i tehnika kako quad i čamci tako i dron kojim se područje pretražuje iz zraka – saznali smo na Facebook stranici Ogulinskih HGSS-ovaca.

I upravo dok smo ovaj članak pripremali javili su nam se iz obitelji Šejić porukom u inboxu. U poruci kažu: “Ovo je Luka Šejić.
Sinoć oko 19:30 je nestao. Naime, išao je kući i sa autom je sletio u vodu koja se nalazila u kanalu (koji vodi prema Skradniku iz Mihaljevića). Rampa nije bila spuštena te on nije ni vidio da je tolika količina vode tamo. Od tada mu se gubi svaki trag. Mobitel je ugašen. Danas dopodne aktivirala se i HGSS. Auto su pronašli 500 metara dalje od kanala ali Luke unutra nije bilo. Pojas je bio otkopčan, auto ugašen i bez ključa. Čvrsto vjerujemo da je negdje živ. Danas tokom dana HGSS je pretraživao kanal ali ga nisu pronašli. Sutra se u 10 sati akcija nastavlja. Potrebno je što više ljudi jer će se obilaziti i okolna polja koja vode prema kući i koja se nalaze uz samo korito. Molimo ljude dobre volje da sutra pomognu u akciji traženja. Svi koji poznaju Luku znaju koliko je bio dobar čovjek i uvijek spreman svima pomoći. Sada njemu treba pomoć.

Eto tako piše u poruci koja nam je stigla. Nadamo se da će sve ipak završiti dobro, a ujedno molimo, ako je netko od čitatelja možda negdje vidio Luku Šejića da javi obitelji.

Luka Šejić