Aktualno Sport

Zbog novonastale situacije Dalić aktivirao poziv HNL senzaciji – Lovrić postaje Vatreni

ZASLUŽIO JE

Kristijan Lovrić pozvan je u hrvatsku reprezentaciju…

Najbolji igrač HNK Gorice, Kristijan Lovrić po prvi će puta biti priključen hrvatskoj A reprezentaciji na okupljanju za kvalifikacijske utakmice protiv Slovenije, Cipra i Malte.

Izbornik Zlatko Dalić odlučio je aktivirati pretpoziv Lovriću, trenutno drugom strijelcu HT Prve lige s 15 pogodaka, koji će se tako prvi puta naći među Vatrenima.
Sjajni ofenzivac Gorice igra još jednu sjajnu sezonu zbog čega je zaslužio Dalićev pretpoziv za početak kvalifikacija, no odluka Intera da zbog eskaliranja koronavirusa ne pusti u Hrvatsku Ivana Perišića i Marcela Brozovića nagnala je izbornika da uvrsti Lovrića u krug reprezenataivaca.
Reprezentacija će se okupiti 22. ožujka u Zagrebu, odakle dan kasnije kreće u Ljubljanu. Odmah nakon utakmice sa Slovenijom, svjetski doprvaci će otputovati u Opatiju gdje će boraviti do završetka okupljanja.

Hrvatska reprezentacija kvalifikacije za FIFA Svjetsko prvenstvo 2022. godine otvara gostovanjem u Ljubljani kod Slovenije 24. ožujka, a potom je čeka dvostruki program u Rijeci – 27. ožujka protiv Cipra i tri dana kasnije protiv Malte.(gol.dnevnik.hr)