Aktualno OG sada Ogulin

“Što žele žene?”

“Što žele žene?” naziv je besplatnog predavanja koje je sinoć donijelo niz korisnih sadržaja, te praktičnih primjera kako žene mogu unaprijediti položaj u društvu, obitelji, među prijateljima, na poslu, u odnosima s drugim ženama, a ujedno očuvati i izgraditi integritet sukladno vremenu i okružju u kojem živimo, posebice u poduzetništvu. Održala ga je Sanela Dropulić, poduzetnica i voditeljica  Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba, majka četiri djevojčice.

Druženje, predavanje, kao i predstavljanje Kongresa poduzetnica 2019., najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe, organizirao je, dakle, Virtualni ženski poduzetnički centar, a sponzorirala tvrtka Gentle day iz Vinkovaca, poduzetnice Dine Vukičević.

Namjera organizatora bila je da što više „rasvijetle“ današnji položaj žene u hrvatskom društvu, posebice u poduzetništvu, kao i načine koji mogu  smanjiti diskriminaciju uz učinkovitu suradnju s muškarcima.
Predavanje je održano sinoć u Hotelu Frankopan, a u nazočnosti brojnih gošći i tek nekoliko muškaraca, među kojima je bio i gradonačelnik Dalibor Domitrović.