Aktualno OG sada Ogulin

Humanitarni koncert za Ivana- sakupljena 8.381 kuna!

Humanitarni koncert “KUD Tounjčica za Ivana” održan je  sinoć u prepunoj konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta.

Vrijedni čuvari tradicije, članice i članovi KUD-a Tounjčica, upoznali su posjetitelje s običajima tounjskoga kraja i pokazali kolika je vrijednost ovakvih društava i prenošenja običaja na iduće generacije.

Na koncertu je, od ulaznica i priloga, prikupljena  7.681 kuna, a dio tog iznosa je i donacija samih članova KUD-a Tounjčica od 1.800 kuna, navode iz Udruge Oda prijateljstvu.

Nakon koncerta javili su se i članovi KUD-a Sveti Juraj iz Ogulinskoga Zagorja koji će dodati još 700 kuna tako da će ukupno prikupljeni iznos biti 8.381 kunu!

Na kraju koncerta predsjednik Udruge Oda prijateljstvu Hrvoje Magdić zahvalio je svima na pomoći, a pogotovo članicama i članovima KUD-a Tounjčica, kao i suorganizatoru Pučkom otvorenom učilištu, te medijskom pokrovitelju Radio Ogulinu!

Predsjedniku KUD-a Tounjčica Branku Rumenoviću uručio je pritom zahvalnicu, a Branko Rumenović zahvalio je svima na dolasku!

Hrvoje Magdić nakon svega je izjavio da u svojim aktivnostima neće posustati, te već pripremaju aktivnosti za mjesec studeni.