Aktualno Županija

Tri Dugorešana, Karlovčanin i Ogulinac napali mlade Ogulince – jednom je život visio o koncu, a oni će proći s po 500 kuna kazne

Trojica Dugorešana, Karlovčanin i Ogulinac na Prekršajnom sudu ovih dana su proglašeni krivima jer su 28. siječnja prošle godine oko 1.10 sati poslije ponoći na parkiralištu u Bolničkoj ulici u Ogulinu kod jednog kafića narušavali javni redi mir. Zapravo su fizički napali dvojicu Ogulinaca, braću od kojih je jedan bio maloljetan.

Izudarali su ih šakama i nogama po cijelom tijelu. Pokušao im je pomoći treći mladić, no on je prošao najgore, njega je napo petookrivljeni, udario ga šakom u glavu i srušio na pod, nakon čega ga je nastavio udarati nogama, zbog čega je mladić ostao bez svijesti.

Njemu je pak priskočio u pomoć četvrti prijatelj, spasio mu je život vađenjem jezika iz usta kako se ne bi ugušio. Samo zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne pomoći mladić je, obrazlaže sud, preživio napad.
Svaki od okrivljenika morat će platiti po 100 eura kazne, a plate li u roku, moći će proći i s 500 kuna. Svakome od njih određeno je plaćanje sudskih troškova u iznosu od po 120 kuna. (KAportal.hr)