Aktualno OG sada Ogulin

Prikupljanje zahtjeva za sufinanciranje radova na očuvanju i obnovi objekata na prostoru zaštićene urbanističko povijesne cjeline

Povjerenstvo za obnovu objekata spomeničke baštine je na temelju Odluke o načinu i uvjetima raspodjele sredstava za obnovu objekata zaštićene spomeničke baštine objavilo je javni oglas za prikupljanje zahtjeva zainteresiranih fizičkih i pravnih osoba za sufinanciranje radova na očuvanju i obnovi objekata na prostoru zaštićene urbanističko povijesne cjeline.

Na oglas se mogu javiti vlasnici (suvlasnici) objekata koji imaju svojstvo kulturnog dobra ili se nalaze na prostoru zaštićene urbanističko povijesne cjeline Grada Ogulina.Svoje zahtjeve za sufinanciranjem do najviše 60% vrijednosti radova na očuvanju i obnovi spomenutih objekata treba dostaviti do 31.07.2020. godine, a zahtjev treba predati u GRAD OGULIN, UL. B. FRANKOPANA 11, 47300 OGULIN, p.p. 77  sa naznakom “za Javni oglas (spomenička renta).

 

Povjerenstvo će nakon pregleda svih zaprimljenih zahtjeva predložiti Gradonačelniku donošenje Odluke o dodjeli sredstava Proračuna za sufinanciranje očuvanja i obnove objekata zaštićene spomeničke baštine, a u roku od 15 dana od dana donošenja Odluke o dodjeli sredstava Proračuna za sufinanciranje očuvanja i obnove objekata zaštićene spomeničke baštine Gradonačelnik će izvijestiti sve podnositelje zahtjeva o odabranim projektima za sufinanciranje. Detaljnije informacije možete pronaći na službenoj stranici Grada Ogulina, na poveznici OVDJE.